Liverpool - Birthplace of The Beatles
Billedet er taget fra Albert Dock den 12. januar 2008. På grund af udnævnelsen til kulturhovedstad 2008, var det Europas næststørste byggeplads efter Berlin.
Velkommen til Liverpool

LIVERPOOL.........
Luk øjnene og sig ordet Liverpool.... Associationerne kan være mange, men de to første der kommer til mig er fodbold og The Beatles...., men det kunne også være England næststørste havneby, bombardementerne under Anden Verdenskrig, A Family at War om Familien Ashton, Everton eller kulturhovedstad 2008.
Men det var The Beatles der bragte byen på mit personlige landkort. Efter mere end 40 år som Beatles-fan, havde jeg besluttet at jeg ville til Liverpool når det var 50 år siden at John Lennon mødte Paul McCartney - altså skulle jeg til Liverpool 6. juli 2007. Byen kom ind under huden og det er blevet til´mange ture siden..... en vidunderlig by.... Tag afsted - du bliver ikke skuffet. Liverpool er meget mere end The Beatles og fodbold.


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.09 | 19:59

Hej Jonny, Jane, Annette og Benny.
Tusind tak for de pæne ord som jeg blev rigtig glad for - MEGET hyggeligt! Jeg håber vi mødes igen. Kærlig hilsen Henrik

...
31.08 | 16:08

Hej Henrik tak for en fantastisk Bealesweek du er SUPER god og behagelig guide ved utrolig meget om Beatles og alt omkring Beatles. 💝Lig Hilsen Jonny Lund

...
30.11 | 19:36
BEATLES REJSER har modtaget 7
16.05 | 14:17
20 Forthlin Rd har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE